Britney Spears állítja, nincs idegösszeomlása, sosem volt még jobban

Forrás: AFP/Valerie Macon -
idegösszeomlás boldog Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears legutóbbi posztjában arról győzködte a követőit, hogy nincs idegösszeomlása, nagyon is jól van.

Amióta az amerikai énekesnő kiszabadult apja gyámsága alól, egyre több megkérdőjelezhető posztot tesz közzé az Instagram-oldalán. Rendszeresen posztol meztelen fotókat, furcsa táncos videókat, ráadásul nemrég nyilvánosan akadt ki egy étteremben. Aggódó rajongói nemrég rendőrt hívtak rá.

Britney beszámíthatóságát többet is megkérdőjelezik, de az énekesnő állítása szerint nagyon is jól van, és nem érti mások aggodalmát:

"Mindenki azt hiszi, ismeri a történetemet. Gondolkoljátok át újra! (...) Nem, nincs idegösszeomlásom, vagyok aki vagyok, és haladok előre az életemben. Soha nem voltam még jobban!!! (...) Végre képes vagyok hallatni a hangomat egy olyan világban, ahol 15 évre elvesztettem a jogaimat, ez pedig lehetőséget ad a sikerre. Lehetőséget ad arra, hogy számítsak, és ha az én cipőmben járnátok, megértenétek... (...) Sajnos nagyon unalmas vagyok, forró csokit iszom éjszaka!!! Közel 15 évet vártam arra, hogy alkoholt igyak, csak hogy rájöjjek, utálom!!! Elszomorít és dagadtnak érzem magam tőle, bár az étel jobban ízlik. (...) Inkább megmutatnám a seggem!!! U.i.: Igen, letöröltem az Instagramomat, és most visszacsináltam, mert megtehetem!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.