Aggódnak a rajongók: nyilvánosan őrjöngött Britney Spears egy étteremben - Videó

őrjöngés Britney Spears Sam Ashgari veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney ismét vállalhatatlanul viselkedett Los Angelesben: az esetről videó is készült.

Botrányba fulladt Britney Spears és férje, Sam Ashgari vacsorája pénteken LA-ben. Az énekesnőért sokan aggódnak, a róla készült felvétel pedig nem sok jót sugall. A szemtanúk szerint Britney váratlanul teljesen összeomlott, halandzsázva kezdett beszélni, ami 28 éves férjét annyira feldühítette, hogy fogta magát és elment az étteremből -írja a Pagesix cikke alapján a Bors.

A felvételen jól látszik, hogy Spears a történtek után egy darabig magába roskadva üldögélt egyedül, valakinek nagyon magyarázott valamit, ám, mikor észrevette, hogy videózzák, ő is ideges lett.

Először egy étlappal próbálta eltakarni az arcát, majd kisétált a helyszínről, és elsietett. Állítólag a számlát a sztár biztonsági őre rendezte.

Hogy pontosan mi történt, azt senki nem tudja: az érintett felek egyenlőre nem kívántak nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.