"Semmi toi toi" - Figyelmeztetik Majkát a rajongói, miután kiderült, hogy fellép az idei Szolnoki Palacsintafesztiválon

Forrás: TV2 -
Azahriah Majka palacsintafesztivál fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kiderült, hogy idén júniusban Majka is fellép azon a bizonyos szolnoki Palacsintafesztiválon, ahol tavaly nyáron Azahriah a színpad melletti mobilvécék mögött közösült egy lánnyal.

A tavalyi nyár egyik legnagyobb botránya Azahriah nevéhez fűződik, aki a Szolnoki Palacsintafesztiválon szexelt az egyik rajongójával, megcsalva a barátnőjét.

Az ügy hatalmas port kavart, Azahriah később többször is nyíltan megalázta a vele szexelő lányt, aki ezzel szemben minden alkalommal igyekszik meglovagolni az ismertség hullámait.

Azahriah-t a történtek miatt sokan támadták, azonban Majka azok táborát erősítette, akik kiálltak a fiatal tehetség mellett.

Majka Forrás: TV2

"Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz..."

- mondta egyik koncertjén a színpadon a rapper.

A rajongók, mikor megtudták, hogy Majka júniusban fellép a Szolnoki Palacsintafesztiválon, akkor viccesen figyelmeztették.

"Semmi toi toi!"

- írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.