Hoppá! Megvan a The Voice egyik zsűritagja?

Forrás: Shutterstock -
zsűri The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan induló The Voice zsűrijének kiléte egyelőre nem derült ki, azonban az egyik magyar énekes sokat sejtető választ adott a találgatásokra.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az RTL 11 év után lecseréli az X-Faktort, helyette a The Voice című, szintén tehetségkutató műsor fog futni. ByeAlex nemrég arról nyilatkozott, hogy hat évad X-Faktor után már ő is elfáradt, nincs benne több.

A bejelentés óta már el is indultak a találgatások, hogy vajon ki lesz az új zsűri. A The Voice korábbi, a TV2-n futó évadában Malek Andrea, Mező Misi, Caramel és Somló Tamás mentorálta a versenyzőket.

Király Viktor még 2015-ben, először Adam Levine, majd Gwen Stefani versenyzőjeként szerepelt a műsor amerikai verziójában, így most a bejelentés óta az Instagram-oldalán nosztalgiázik, ami miatt sokan úgy vélik, ő lesz az egyik zsűritag.

"Nekem a verseny önbizalmat adott, hiszen nagy lépés volt megméretni magam a nemzetközi színtéren. Ahogy meghallom a műsor címét, máris tódulnak elő az emlékek. Jó formátumnak tartom, de sokat nyom a latba egy jó zsűri" – idézi a Blikk az énekes egy korábbi nyilatkozatát.

Az egyik követője kommentjére reagált azzal kapcsolatosan, látható lesz-e az RTL tehetségkutatójában:

"Nem lenne rossz, az biztos"

– jegyezte meg sokat sejtetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.