Így reagálna Tápai Szabina, ha kiderülne, hogy Kucsera Gábornak más nőtől is van gyereke

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Tápai Szabina válás Kucsera Gábor család szakítás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló sztárpár válik, ez már biztos. Hogy Kucsera Gábor hűtlen volt Tápai Szabinához, azt is megtudtuk. Ám már korábban is felmerült annak a lehetősége, hogy ez utóbbi bármikor megtörténhet, hiszen a sportolóért nők ezrei rajonganak. Erről egy interjúban beszélt a sportolónő. 

Hogy kivel, mikor csalta meg feleségét világbajnok kajakozónk, ám egy a Ripost által felkutatott, a LifeTV műsorában zajlott beszélgetésből kiderül, Szabina arra is fel volt készülve, mit tenne, ha kiderülne, hogy férjének egy másik nő is gyereket szült.

Tápai Szabina Forrás: TV2 Sajtószoba

A kézilabdázó akkor Berki Krisztiánnak és Demcsák Zsuzsának azt mondta, sokkot kapna.

"Választékosan beszélnék vele, és kiabálnék. De utána, józan ésszel, nyitnék a dolog felé. Az az ő gyereke, akkor biztos, hogy akarnám látni" - magyarázta Szabina a műsorvezetőknek, hozzátéve: "Nekünk annyira összetartó családunk van, és Gábor is ilyen, hogyha véletlenül lenne ilyen, akkor a család az család, és a gyerek tényleg nem tehet semmiről..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.