Régóta küzdöttek házasságuk megmentésével, ám végül nem jártak sikerrel. Tápai Szabina és exsportoló kedvese, Kucsera Gábor tíz év és három közös gyermek után döntöttek a szakítás mellett.

Amióta kiderült a válás híre, azóta egyre durvább dolgok látnak napvilágot, és azt Tápai Szabina is beismerte, hogy férje hűtlen volt hozzá. A Blikket ráadásul nemrég felkereste egy nő, aki azt állítja magáról, hogy ő volt Kucsera Gábor titkos szeretője. A hölgy a húszas évei elején járt, amikor az élet összesodorta az exkajakossal, és pontosan tudta róla kicsoda, és milyen a családi állapota.

Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki

– mondta a neve elhallgatását kérő hölgy a Blikknek. A lap információi szerint a viszony hónapokon át tartott és nem sikerült titokban tartani Tápai Szabina előtt, de az egykori kézilabdázó szemet hunyt férje nőügyei felett, mert bízott abban, hogy Kucsera végül abbahagyja a kalandozást.

Tápai Szabina és Kucsera GáborForrás: TV2 Sajtószoba

Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani.

"Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta" – mondta az egykori szerető, aki rájött, nincs közös jövője Kucserával, aki szerinte más lányoknak is csapta a szelet.