Hatalmas bejelentést tett Curtis: "Magyarország vezető zenekara lesz ez a banda!"

Forrás: RTLKLUB -
bejelentés Majka zenekar Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis először indítja el úgy a koncertszezont, hogy Majka már nem áll mellette, most pedig az is kiderült, milyen tervei vannak az évre.

Majka és Curtis útjai tavaly nyáron váltak külön ismét, miután Curtis nem jelent meg az egyik közös koncertjükön. Bár felmerült, hogy a rapper ismét drogproblémákkal küzd, ezt tagadta, és azt mondta: megelégelte, hogy másodhegedűsnek érzi magát Majka mellett.

Celeb vagyok, ments ki innen! Curtis Forrás: RTLKLUB

Curtis azóta egyedül folytatja, most pedig hatalmas bejelentést tett a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében.

"Hihetetlen még mindig. Annyira boldog vagyok! Épül a saját színpadom. Curtis Live 2023! Köszönöm mindenkinek, aki velem van és bármilyen formában segíti a művészetemet! Rettentően hiszek ebben a dologban, és aki ismer, az tudja, milyen vagyok! Olyan szintű fanatizmussal áldott meg a jó Isten, ami mindig utat tör magának. Ígérem, Magyarország vezető zenekara lesz nagyon rövid idő alatt ez a banda! De ehhez kelleni fog mindenki!" – idézi a Blikk a rappert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.