Curtis úgy ki volt ütve, hogy rá kellett rúgni az ajtót

Forrás: Curtis/Instagram -
drog Majka Villány Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken Curtis nem jelent meg a színpadon Villányban. Kiderült, hogy már az induláskor sem jelent meg a busznál. Majkáék értesítették a rapper rokonait, hogy valószínűleg ismét baj van.

Curtis a két évvel ezelőtti elvonója után ismét a dorogokhoz nyúlt. Valószínűleg családi okok vezettek a visszaeséshez: ismét szakíthattak Barnai Judittal, és bátyjának gyilkossági ügye is nagyon megviselte a rappert.

Curtis úgy ki volt ütve, hogy rá kellett rúgni az ajtót Forrás: Curtis/Instagram

A Bors úgy értesült, hogy Curtis pénteken nem jelent meg a turnébusz indulásakor. Majkáék rövid várakozás után hívták telefonon, de nem vette fel, majd körbetelefonálták a barátait is, de senki sem tudott segíteni. Ekkor hívták Curtis rokonait, akiknek be kellett rúgni a rapper lakásának ajtaját.

"Attilát otthonában találták meg, olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve. Úgy rúgták rá az ajtót..." - mondta a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Majka és Curtis a 2018-as szétválásuk után egyességet kötöttek. Majka egészen addig nem kérdez rá Attilánál, hogy áll a leszokással, ameddig minden próbán és fellépésen munkára készen megjelenik. Azonban, ha egyszer is cserben hagyja a csapatot, akkor azonnal vége a közös munkának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.