Nem riad vissza a plasztikától Delhusa Gjon: "Ha eljön az ideje, készen állok"

LifeTV -
öregedés plasztika Delhusa Gjon énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon nagyon jól tartja magát, éppen ezért megdöbbentő, hogy idén már 70 éves lesz. Az énekes nem fél az öregedéstől, akár a plasztika is szóba jöhet nála. 

Delhusa Gjon és a 44 évvel fiatalabb Fanni már tíz éve vannak együtt. Kapcsolatukat sokan támadták, de a szerelmük kiállta az idő próbáját. Azt tervezik, hogy hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat biztosan közrejátszik abban, hogy az énekes sok évet letagadhatna a korából.

Mint mondja, nem zavarja az idő múlása, de azt fontosnak tartja, hogy jól nézzen ki a színpadon.

Nem riad vissza a plasztikától Delhusa Gjon: "Ha eljön az ideje, készen állok" LifeTV

"Ha eljön az ideje, készen állok a plasztikára. Az évek múlnak, és én használom azokat a krémeket, eljárásokat, amiket a világ nekünk gyárt. Nem szeretnék pojácának tűnni, adok magamra, hiú vagyok, rendszeresen kikérem a gyógyszerészem, a kozmetikusom és az orvosaim véleményét, mi a teendőm, hogy fiatalos maradjak. Ismert emberként ezt kötelezőnek is érzem" – nyilatkozta az énekes a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.