Egy digitális tartalomkészítő ikonikus karaktereket alakított át babákká az AI segítségével - Galéria

Forrás:Instagram/tophmagoph_
Forrás:Instagram/tophmagoph_ -
fotó AI (Artificial Intelligence) galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen használják az AI-t művészeti alkotás eszközeként, és bár sokan mondják, hogy ez nem igazi művészet, de valójában korántsem olyan egyszerű elérni a kívánt eredményeket, mint gondolnánk.

Az egyik mesterséges intelligenciát használó művész, Topher Welsh olyan népszerű karakterek babaváltozatait készíti el, mint a Disney-hercegnők, a Marvel szuperhősők, a Jóbarátok vagy a Mátrix szereplői.

A művész azt üzeni azoknak, akik nem tartják művészetnek a mesterséges intelligenciával való alkotást, hogy minden új generációnak megvannak az ítészei: a fényképezés a tájfestőktől, a digitális festészet pedig a fotósoktól és a hagyományos művészektől egyaránt kapott negatív kritikákat a maga idejében.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

ThorForrás:Instagram/tophmagoph_http://www.life.hu/eletmod/galeria/20230220-popkultura-karakterei-babakent.htmlmiddleoff880880

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.