Csípős kritikát fogalmazott meg a Sztárban sztár zsűrijéről Azahriah

https://www.instagram.com/azahriah_official/ -
kritika Sztárban sztár Azahriah zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap elstartolt a TV2-n a Sztárban sztár 9. évada. Az első élő adás után a fiatal tehetség, Azahriah kemény kritikát fogalmazott meg az új zsűriről.

Azahriah egyáltalán nem volt elragadtatva a Sztárban sztár 9. évadának első adásától, véleményét közösségi oldalán fejtette ki a rajongóinak.

"Nagyon jól nyomta faszim a Sztárban Sztárban, nem ellene irányul a kiírásom. Vicces látni, hogy megjelenünk full kívülről víziókkal, majd amikor a megélhetésre összpontosult kereskedelmi TV látja, hogy jaj, ezt nézik, erre igény van, már egyből a saját trash szar műsorokba integrálják, ahol a zsűri riszál meg flessel a zenére, mindent megtesz, ami a néző dolga lenne, nem egy zsűrinek.

Csípős kritikát fogalmazott meg a Sztárban sztár zsűrijéről Azahriah https://www.instagram.com/azahriah_official/

Vagy akkor ne nevezzék zsűrinek a bagázst, csak fanoknak. Nincs szakmai vélemény, nincs innovatív ötlet, alig-alig számít a zenei hozzáértés, csak az, hogy a hype-ot, amit mi hoztunk és pont azért szerettétek meg, mert végre valami olyan, ami nem szalagon gyártott, azt is konzummá és fogyasztóivá zülleszteni"

– fogalmazott csípősen a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.