Nádai Anikó őszinte vallomása: "Ha lehetne, én kiszállnék ebből...."

műsorvezető hírnév család Nádai Anikó vallomás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó Lilunak beszélt arról, hogy amióta a köztudatban van, annyi bántást kapott, hogy mostanra úgy érzi, elég volt.

Anikó 13 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, miután beköltözött a ValóVilág villájába. Azóta fenekestül felfordult az élete: több műsorban dolgozott, szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben, ma pedig az RTL egyik legnépszerűbb műsorvezetője.

A gyönyörű tévés két fiú boldog édesanyja, szerelmével, Hagymával pedig a legnagyobb egyetértésben és harmóniában élik a mindennapokat. Anikó Lilu vendégeként magánéletéről, karrierjéről, az anyaságról és az őt ért támadásokról is őszintén mesélt.

"Ezt kaptam meg a legtöbbször az évek alatt, hogy buta vagyok, hogy igazából nincs ehhez tehetségem, nem vagyok erre jó, azért vagyok itt, merthogy például ki a gyermekemnek az édesapja, és csak neki köszönhetem, hogy még mindig ezen a pályán vagyok"

-magyarázta Anikó, akit Lilu rögtön a védelmébe vett, és elmondta, hogy Patrik édesapjának, Kovács Dánielnek semmi köze nincs ahhoz, hogy Anikó műsorvezető lett.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

A gyönyörű műsorvezető arról is őszintén beszélt, hogy a rengeteg támadás miatt belefáradt a magyarázkodásba, arról nem beszélve, hogy korábban a nagyobbik gyermekét, Patrikot is bírálták.

Most jutottam el arra a pontra, hogy ha lehetne, én kiszállnék ebből. Elég volt

– mondta Anikó, aki a sok rosszindulatú kommentelő miatt döntött úgy, hogy nem mutatja meg gyermekeit, és a magánéletéből is keveset láttat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.