Itt a nagy bejelentés: Nádai Anikó újra képernyőn, és már azt is tudni, hol lesz látható

Reggeli (tévéműsor) Nádai Anikó visszatérés képernyő RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, akit egykoron a ValóVilágban ismerhetett meg a közönség, túl korán tért vissza a munka világába. Mint elmondta, nem tudta összeegyeztetni a késő esti tévézést és a gyermeknevelést: sem nagyobbik fiára, sem a nemrég született, már négy hónapos babájára nem jutott elég ideje.

Nádai Anikó még tavaly távozott a jelenleg is futó reality műsorvezetői székéből, a helyét pedig Schumacher Vanda vette át. A kétgyermekes édesanya már akkor elárulta, hogy nem sokáig marad távol a képernyőtől, hiszen érkezik a Házasodna a Gazda új évada, és visszatér a Reggelibe is. Konkrétumokat azonban még nem árult el decemberben.

Nemrég viszont kiderült, hogy Anikó január 26-án visszatért az RTL Reggelibe, ahol korábban már láthattuk őt műsorvezetőként.

Nádai Anikó tavaly júliusban adott életet második fiának, Alexnek, aki az első közös gyermeke jelenlegi párjával, Hajmásy Péterrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.