Paris Hilton elárulta, hogyan hívják a kisfiát

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
név Paris Hilton család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton néhány héttel ezelőtt egy fotóval tudatta, hogy édesanya lett. A 42 éves örökösnő most elárulta, hogy hívják a kisfiát.

Paris követői sokkot kaptak, de nem túlzunk, ha azt mondjuk: az egész világ meglepődött a hír hallatán, mikor kiderült, hogy a népszerű örökösnő édesanya lett.

A This Is Paris című podcastjában nemrég arra is fény derült, milyen nevet kapott a pici.

A 42 éves örökösnő gyermekének teljes neve Phoenix Barron Hilton Reum. Hozzátette, hogy kisfiát részben néhai nagyapjáról, Barron Hiltonról nevezte el, a Phoenix pedig több okból is fontos név számára - írja a Blikk.

Paris Hilton elárulta, hogyan hívják a kisfiát Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

"A Phoenixnek van néhány jó, a popkultúrából származó referenciája, de sokkal fontosabb, hogy a főnixek képesek feltámadni a hamvaikból, hogy újra repüljenek. Szeretném, ha a fiam úgy nőne fel, hogy tudja, katasztrófák és a diadalok egyaránt jellemzik az életünket" – fejtette ki az újdonsült édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.