Elképesztő vagyonra tett szert Palvin Barbi: ennyit keres a gyönyörű modell havonta

Forrás: Palvin Barbi /Instagram -
modell Palvin Barbara vagyon Palvin Barbi kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi elképesztő vagyonra tett szert az elmúlt években, most pedig az is kiderült, pontosan mit jelent ez számokban.

A világhírű magyar modell, Palvin Barbi 13 éves kora óta modellkedik. Még nem volt húszéves, amikor már világsztárnak számított, és az ő kegyeiért versenyeztek a legnagyobb divatházak. Most kiderült, hogy a 29 éves modell több millió dolláros vagyonra tett szert, ami forintban milliárdokat jelent...

Öt évvel ezelőtt a Forbes 8 millió dollárra becsülte a vagyonát, és ő számított a világ 17. leggazdagabb modelljének. A covid-járvány alatt kevesebb munkát kapott, így kissé visszaesett a bevétele, emellett pedig több olyan befektetése is van, amik egyelőre még nem térültek meg.

A Green Energy Analysis információi szerint Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami 2,3 milliárd forintnak felel meg.

A becslések alapján nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres havonta - írja a Best magazin.

Forrás: Palvin Barbi /Instagram

Nem meglepőek ezek a számok, ha belegondolunk, hogy Barbi szerepelt már többek között a Vogue és a Marie Claire címlapján, és olyan világhírű divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a H&M vagy a Calvin Clein, nem beszélve a Victoria's Secret bemutatóin való fellépésekről...

Barbi vagyonának egy része Instagram-oldalából származik, amit mostanra 18,7 millióan követnek, posztjaitól pedig egyenesen felrobban a közösségi média.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.