Molnár Anikó kétszer esett teherbe, de sosem vágyott az anyaságra

Instagram, Molnár Anikó -
terhesség Molnár Anikó abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó kétszer esett teherbe, de mindkét alkalommal az abortusz mellett döntött.

A korábbi Nagy Ő bevallotta, hogy sosem akart gyereket, mégis, kétszer is teherbe esett. Először egy egy hónapos kapcsolat során, de akkor mindketten egyetértettek az abortuszban, és másodszor is amellett döntött, hogy elveteti a babát.

"Hogy miért nem fejlődött ki bennem az anyai ösztön, azt nem tudom. Fogalmam sincs... Meglátok egy kisbabát, akkor meg imádom. De az, hogy ő az enyém legyen és a nap 24 órájában felelősséget tartozzak, az meg megrémít valahogy. Amikor valaki mondja, hogy babát vár, még könnybe is lábad a szemem, de magamról nem tudom elképzelni, hogy anyuka legyek. Nem tudom, hogy miért... Amikor terhes voltam, mentem be a kórházba abortuszra és előtte van egy vizsgálat. Direkt kértem az orvost, hogy ne hangosítsa fel a monitort, szívhangja volt, és felhangosította" – mondta, hozzátéve, hogy ma már nem lehet gyereke.

Molnár Anikó Instagram, Molnár Anikó

Molnár Anikó azt is elmondta, hogy ha jönne az életébe egy férfi, akinek van gyereke, az nem lenne kizáró ok.

"A 4-5 éves az még szerintem cuki, sokkal jobb, mintha egy 12 éves, makacs gyereke van, aki már odamondja, hogy "Nem vagy az anyám!" - mondta Hajdú Péternek a Frizbiben.

Ahogy megírtuk, elindult Molnár Anikó Only Fans oldala, és alig pár nap alatt szépen keresett vele. Az egykori Nagy Ő még nem tudja, meddig üzemelteti az oldalát, és azt se, milyen kéréseket teljesít majd a felületen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.