Molnár Anikó elindult onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörtént, amire a rajongók hosszú ideje várnak: elindult Molnár anikó OnlyFans oldala.

Olykor Molnár Anikó is megoszt egy-egy lenge öltözékben készült képet magáról a közösségi oldalain. Ezek a felvételek mindig nagy sikert aratnak, ezért is döntött úgy Anikó, hogy regisztrál az OnlyFansre, ahol a fotóiért fizetnie kell annak, aki látni szeretné azokat – írtuk korábbi cikkünkben február elején.

A férfiak már epekedve várták, hogy élesedjen az oldal, ami vasárnap óta hivatalosan is elindult.

"Még keresem a megfelelő szavakat, mert ami az oldalammal történik, az nem hétköznapi. A látogatók szó szerint meg vannak őrülve! Özönlenek, jönnek, feliratkoznak, megnézik a fotókat, véleményeznek.

Nyilván erre a platformra is megérkeztek a fanyalgók, szerintük nem kellene már mutogatnom magam, illetve a most közzétett fotóim helyett sokkal keményebb dolgokat kellene csinálnom (hiába mondom el, mit javasolt, azt úgysem lehetne itt leírni), és azért kéne pénzt kérnem... Nyilván tudomást sem veszek ezekről a véleményekről. A jó hír számomra az, hogy a követők 95 százaléka viszont nagyon pozitívan reagált. Tetszenek nekik a fotók, örömmel nézegetik, és ami a legfontosabb, hogy örömmel fizetnek érte. Nem győzöm hangsúlyozni: senkire nem erőltetem rá magam, senkit sem kényszerítek, hogy csatlakozzon a fizetős oldalamhoz. Akit érdekel, az jöjjön, szeretettel várom" - nyilatkozta a Borsnak az egykori valóságshow-hősnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.