Egy vagyont keresett pár nap alatt az erotikus oldalon Molnár Anikó

Only Fans Frizbi TV Molnár Anikó erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, néhány nappal ezelőtt indult el Molnár Anikó Only Fans oldala, amelynek máris 168 fizető követője van. A felhasználók havi 15 dollárt (ötezer forintot) fizetnek azért, hogy láthassák Anikó erotikus képeit. Az egykori Nagy Ő most elmondta, mennyit keresett eddig a vetkőzéssel. 

"Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot" - nyilatkozta Anikó, és hozzátette férfiak és nők is követik és általában pozitív visszajelzéseket kap.

Anikó a Blikknek elmondta, már most visszaélnek a képeivel: "Ezzel megkárosítanak. Illegálisan lementették a képeimet, majd feltöltötték különböző oldalakra. Az egyik ilyen online felületen már nyolcezer letöltés van. Ennek lesznek következményei. Ügyvédhez fordultam, mert szeretném megállítani és felelősségre vonni azokat, akik ezt teszik".

Anikó a Frizbi TV felvételén arról is beszélt, hogy mi az, amire még hajlandó és mi az, ami nem. Elmondta, a zuhanyzásának közvetítése még belefér, de az már nem, ha arra kérik, simogassa magát.

"A pornográf tartalmakat már nem vállalnám. Eddig se mentem bele, pedig kértek már fel felnőttfilmes szerepre. Például néhány nappal ezelőtt is. Tisztességtelen ajánlatokat is kaptam, egy éjszakáért tízezer eurót akartak adni. Abba sem mentem bele, az nem az én világom" - nyilatkozta Hajdú Péternek Anikó, aki néhány nap alatt közer 800 ezer forintot keresett tartalmaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.