Ciki: kitették a sztárpárt az étteremből, mert túl slamposan jelentek meg

étterem smart casual Russell Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes vendéglátóhelyeken bizony szigorú dresszkód működik, melyet mindenkinek be kell tartania. A szabályok alól még a leghíresebb hollywoodi sztárok sem bújhatnak ki – vagy mégis?

Russell Crowe és barátnője, Britney Theriot színésznő a minap kénytelen volt újratervezni aznapi programját, mivel nem vették figyelembe a választott étterem, a Mr. Miyagi öltözködési előírásait. Azon a helyen ugyanis legalább a smart casual dresszkód szerint illik megjelenni, Crowe pedig edzőszerelésben kívánt betérni.

Később azonban meggondolták magukat és egy táblát helyeztek ki az étterembe, melyen az alábbi szöveg állt:

A postban továbbá elnézést kértek a színésztől, illetve Klein tisztázta a helyzetet a New York Post előtt is: kifejtette, hogy az aznap szolgálatban lévő kollégájuk nem ismerte fel a hírességet, így sejtelme sem volt arról, hogy esetleg kiemelt bánásmódban kellene részesíteni őt a megjelenésétől függetlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.