Döbbenetes formában van Marcellina: 20 évet is letagadhatna

Fotó: Csudai Sándor -
kinézet Marcellina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina nemrég töltötte be a 70. életévét, de minimum 20 évet letagadhatna.

Marcellina 70. születésnapját nagy bulival ünnepelte, aminek egy-egy pillanatát a közösségi oldalán is megosztotta. Követői nem akarták elhinni, hogy a művésznő már 70 éves, hiszen elképesztő formában van.

"340 ezren írtak rám hitetlenkedve, hogy maximum 50-nek saccoltak volna" - mondta a Blikknek Marcellina, aki elárulta, mi az elképesztő megjelenésének a titka.

Marcellina kirobbanó formában van Fotó: Csudai Sándor

"Lehet, a hiúságom motivált mindig ennyire. A húszas éveim környékén 12 kilót híztam a fogamzásgátló szedése miatt, abba is kellett hagynom. Akkor tudatosult, hogy oda kell figyelni, ha változás van a szervezetben" - mondta, majd tanácsait is megosztotta.

"Önmagában a mozgás nem elég, fontos az étkezés is. Gyakran esünk abba a hibába, hogy csak használjuk a testünket, és nem adjuk meg neki a szükségleteit. Minden reggel langyos, citromos vízzel kezdem a napot, majd tornázom 10-12 percet. Ez az életem része, ebben még az utazásaim sem gátolnak meg, minden körülmények között megteszem ezt magamért. Eddig azt hittem, hogy ahogyan élek, az természetes. Hamarosan a közösségi oldalamon háromféle edzésprogramon keresztül osztom meg a tapasztalataimat, amiben egy személyi edző és egy dietetikus lesz a segítségemre" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.