Győrfi Pál megreformálta a Wednesday-táncot: így buzdít újraélesztésre - Videó

Győrfi Pál Wednesday-tánc újraélesztés tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyenesen felrobbantotta az internetet Győrfi Pál legújabb videója, amiben a Wednesday sorozatból ismert Lady Gaga dalra mutatja be, hogyan kell újraéleszteni.

Hála Csuja Imrééknek, az egész ország tudja már, hogy a Bee Gees Stayin' Alive című száma tökéletes ritmust diktál az újraélesztéshez, pontosabban az életmentés közben kiemelt fontossággal bíró mellkaskompresszióhoz. Nos, Győrfi Pál most bebizonyította, hogy a Wednesday sorozatból ismert ikonikus zene is segítségül hívható, ha nem tudjuk, milyen tempóban kell végezni a pumpálást.

A szóvívő a TikTok-oldalára töltötte fel a saját Wednesday-tánc verzióját az újraélesztés helyes technikája alapján, ehhez pedig kicsit átköltötte a dalszöveget, és a videó egy bizonyos pontján dalra is fakadt.

- írta a videóhoz Győrfi.

@gyorfipalofficial Félelem helyett cselekedj! Te is lehetsz Hős! #handsonlycpr#wednesday#életmentés#tanuldmeg♬ eredeti hang - Győrfi Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.