Bereczki Zoltán visszaadta színházi szerepeit: "Most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom"

Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram -
Bereczki Zoltán színház színész család apaság Bata Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán őszintén mesélt arról, hogy az életében most a színházi szerepeinél sokkal fontosabb a lánya és a vele töltött idő.

Bereczki Zoltán úgy döntött, minden erejével az apaságra szeretne koncentrálni, ezért a Centrál Színházban visszaadta az összes szerepét. A színész csak saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik - mesélte az ATV Húzós című műsorának felvételén.

"A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon. A volt feleségem otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter"

-mesélte Bereczki, aknek Bata Évával közös kislánya, Flóra 2021-ben született.

Bereczki Zoltán Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram

"Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e. A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban. Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen. A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.