Hétfő reggel Bereczki Zoltán és Holdampf Linda ébresztette az országot a Life TV-n. A színész Rúzsa Magdi hármasikrei kapcsán fél éves kislányáról, Flóráról is szót ejtett.

Fél évvel ezelőtt született meg Bereczki Zoltán és Bata Éva közös kislánya, Flóra. A színész egészen idáig nem beszélt a csöppségről, és csak annyit lehetett tudni, hogy Bereczki jelen volt Flóra születésénél, és kiveszi a részét a baba körüli teendőkből.

És miután Flóra megszületett, úgy éreztem, minden tökéletesen a helyére került. Mintha mindig is velünk lett volna. És ettől valahogy olyan könnyű volt a további időszak

-mondta korábban Bata Éva. A Life TV reggeli műsorában ma a büszke apuka is elárult néhány titkot a kis Flóráról, például arról beszélt, milyen alvó volt.

„A mi babánk nagyon jó alvó volt... eddig. A tízpercenként való kelés most ezzel a szeles időjárással nagyon kemény, főleg Vicának. Mindamellett, hogy kislányunk érzékeli a változékony, szeles időjárást, és emiatt többször felébred éjszaka, van, hogy a pelenkacsere sem úgy megy, ahogy eddig" – kezdte Bereczki Zoltán.

„Most van az, hogy iszonyúan elkezdett mozogni, és beindult a fogzás. Pelenkát nem tudsz cserélni rajta, mert abban a pillanatban, hogy lerakod, és megfordulsz a pelenkáért, már nincs ott a gyerek" – részletezte a színész az Ébredj velünk!  című műsorban. 

Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv