Bereczki Zoltán megtörte a csendet, és fél év után először beszélt kislányáról

Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv -
Bereczki Zoltán kisbaba színész család apaság Bata Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő reggel Bereczki Zoltán és Holdampf Linda ébresztette az országot a Life TV-n. A színész Rúzsa Magdi hármasikrei kapcsán fél éves kislányáról, Flóráról is szót ejtett.

Fél évvel ezelőtt született meg Bereczki Zoltán és Bata Éva közös kislánya, Flóra. A színész egészen idáig nem beszélt a csöppségről, és csak annyit lehetett tudni, hogy Bereczki jelen volt Flóra születésénél, és kiveszi a részét a baba körüli teendőkből.

-mondta korábban Bata Éva. A Life TV reggeli műsorában ma a büszke apuka is elárult néhány titkot a kis Flóráról, például arról beszélt, milyen alvó volt.

„A mi babánk nagyon jó alvó volt... eddig. A tízpercenként való kelés most ezzel a szeles időjárással nagyon kemény, főleg Vicának. Mindamellett, hogy kislányunk érzékeli a változékony, szeles időjárást, és emiatt többször felébred éjszaka, van, hogy a pelenkacsere sem úgy megy, ahogy eddig" – kezdte Bereczki Zoltán.

Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv
Bereczki Zoltán: "Nem biztos, hogy jó apja voltam a lányomnak"https://www.life.hu/eletmod/20211221-bereczki-zoltan-nem-biztos-hogy-jo-apja-voltam-a-lanyomnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.