Kajdi Csaba beszólt a celebeknek: "Nálunk mindenki szentéletű"

Forrás: facebook/kajdi csaba -
Cyla híresség válás celeb Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellügynökség vezetője Miley Cyrus 'Flowers' című dala kapcsán vesézte ki, hogy a hazai sztárvilágban miként történnek a szakítások, válások bejelentései.

Ismét nem rejtette véka alá a véleményét Kajdi Csaba, aki a nemrég nagy vihart kavart szakítás témáját boncolgató Miley Cyrus-dal kapcsán fejtette ki a véleményét a hazai celebek szakításáról, válásáról. „Nálunk mindenki kiírja, hogy a fotók és a kommentek felhasználása szigorúan tilos és jogi következményeket von maga után. Nincs őszinteség, senki nem meri vállalni, hogy ez vagy az rosszul esett. Nálunk mindenki szentéletű" – fakadt ki RádiósCyla, aki szerint egyoldalú a legtöbb celeb kommunikációja.

Forrás: facebook/kajdi csaba

„Ha szakítás vagy válás történik, egyből kérik a sajtó mellőzését, a sajtó tapintatát. Bezzeg amikor a gyereket kell a címlapon megmutatni, akkor azért jó a sajtó"

– mondta Kajdi Csaba, aki szerint a külföldi bulvársajtó sokkal keményebb terep.

„Sokaknak fogalmuk sincs, hogy az angol bulvár mennyire kegyetlen tud lenni. Itthon inkább szenteskednek. Hiába szerepel valaki a nyilvánosság előtt, van, hogy csak a férje cipőjét mutatja meg, de őt magát nem. Miért kell ez? Ha a nyilvánosság előtt szerepelek, ez van, ezt vállalnom kell, megmutatom teljesen vagy egyáltalán nem. Az emberek kíváncsiak és mindig is azok lesznek. Ennek ellenére itthon sokan fordítva ülnek a lovon"

– tette hozzá a Sláger Reggelben Rádiós Cyla. A beszélgetés ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.