iskolázottság G.w.M Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Kulcsár Edina párja, nem először gúnyolódás céltáblája G.w.M. Ezúttal Kajdi Csaba kommentálta a zenész tévés szereplését. 

"Óriási! Nem kell befejezni az iskolát, már a tévében vagy! Mész a Párharcba, hát jópofa vagy! Sanyika, ó, te már túlképzett vagy ahhoz, hogy szerepeljél" - gúnyolódott Cyla az Instagramon: a rapper válaszára se kellett sokáig várni.

GWM, facebook

"Sajnos nem mindenkinek adatik meg az, hogy legyen lehetősége tanulni gyerekkorában, vagy az életében. Nekem pénzt kellett csinálnom, hogy a családomnak segíteni tudjak. Sok más ilyen sors van ott, ahonnan én jövök. Én személy szerint nagyon bírlak téged, és ne vedd támadásnak, mert tényleg kedvellek, azért is válaszolok itt neked. Legyen az a példa az én karakteremben, hogy nem kell a bűnözést, vagy egy romlott életet választani, hanem kemény és kitartó munkával, na meg persze akarattal valósítsuk meg az álmainkat, bármit is dob a gép a kezdőcsomagba! Ölellek téged! Áldás és békesség!" - idézi G.w.M.-et a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.