Gyermekei öltöztetik Kovács Lázárt, miután levágott egy darabot a hüvelykujjából

Forrás: Kovács Lázár Facebook -
baleset traumatológia kórház Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Lázár a pizza-világbajnokságra készült múlt hétvégén, amikor az egyik dísztál készítése közben megszaladt a kezében a sniccer. A séfet sürgősen kórházba kellett szállítani: több hétig tart majd a felépülése.

A sztárséfnek a sniccerrel nyolc centi mélyre sikerült belehasítania a kezébe, ami miatt az izmok, az ínszalagok és az ízületek is megsérültek.

"Mindig mondom a kollégáknak, hogy a húscsontozásánál is használni kell védőkesztyűt, de a műhelyben most nem fogadtam meg a saját tanácsomat, aminek az ujjam látta a kárát. Amikor láttam, hogy mi történt, nagyon megijedtem. Három dolog járt a fejemben: hogy ne essen le az ujjam, ne vérezzek el, illetve, hogy vajon tudom-e majd még valaha használni a kezemet...

Gyermekei öltöztetik Kovács Lázárt, miután levágott egy darabot a hüvelykujjából Forrás: Kovács Lázár Facebook

Évente két-három alkalommal biztos, hogy megvágom valamimet, de ilyen súlyos sérülésem még nem volt. Bár bírom a vért, ez tényleg nagyon durván nézett ki" - árulta el a Blikknek Lázár, aki szerencsére gyors orvosi segítséget kapott, időben érkezett a kórházba, így sikeresen vissza tudták helyezni az ujjából lemetszett darabot.A séfnek három hétig gipszet kell hordania.

"Ugyanúgy jövök-megyek, csinálom a dolgaimat. Annyi, hogy most gyalog közlekedem, a gyerekeim öltöztetnek, ollóval vágok mindent, és csak olyan ételeket főzök, amelyek egy kézzel is kivitelezhetőek. A napokban is lesz egy vacsoraestem, ahol most csak vezényelni fogok"

– tette hozzá Lázár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.