Király Viktornál betelet a pohár: "Most már kezd kicsit elég lenni"

https://www.instagram.com/kiralyviktor/ -
házasság válság Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február közepén röppent fel a pletyka arról, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága válságba került. Az énekes megerősítette, hogy valóban vannak megoldásra váró problémáik, de ennél többet nem szeretne nyilatkozni. A sok pletyka azonban betette nála a kaput, közösségi oldalán fakadt ki. 

A pár sokáig nem nyilatkozott helyzetükről, de az ismerőseik megtették helyettük.

"Nincsenek könnyű helyzetben, de van még remény. Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket" - mondta korábban az illető.

Viktor nem érti, kik a névtelen barátok, akik a házasságáról nyilatkoztak, mostanra megelégelte, hogy mindenki a magánéletén csámcsog, közösségi oldalán mondta el ezzel kapcsolatban markáns véleményét.

Király Viktor https://www.instagram.com/kiralyviktor/

"Nem szoktam ilyet csinálni, nem szoktam reagálni újságcikkekre és kommentekre, mert nem érdekel, de most már kezd kicsit elég lenni. Én már kijelentettem, hogy igenis vannak problémák, amin nekünk dolgozni kell, és ezenkívül nem szeretnék nyilatkozni semmit. Azt kell mondanom mindenkinek, hogy nyugi. Mi dolgozunk rajta, mint egy normális, felnőtt házaspár. Nem hiszem, hogy annyira egyedi ez a helyzet, hogy semelyik kapcsolatban soha nincsen probléma. Mi is emberek vagyunk, nekünk is vannak problémák, amin dolgozni kell – jelentette ki az énekes, majd egy felhívással folytatta. – Ez a kedves, névtelen barát, aki folyamatosan nyilatkozik, hogy ő tudja, mi az igazi problémáink, én hogy viselem az egészet, az Anita hogy viseli... Ki vagy? Ki ez a kedves barát? Gyere hozzám" - fakadt ki 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.