Kulcsár Edina születendő kislánya nevéről nyilatkozott: "Most, hogy látjuk, mennyien érdeklődtök..."

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
név kislány G.w.M Kulcsár Edina Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina úgy döntött, hogy nem vár a kislányuk születéséig azzal, hogy megossza, milyen nevet is adnak a csöppségnek.

Sokan várják nagyon izgatottan, hogy G.w.M és Kulcsár Edina kislánya megszülessen, és arra is nagyon kíváncsiak a rajongók, milyen nevet adnak a csöppségnek. Edina nem szerette volna elárulni ezt a részletet a születés előtt, de mivel úgy látja, nagyon sokakat érdekel, úgy döntött, nem fog addig várni.

Kulcsár Edina hamarosan elárulja kislányuk nevét Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Sokan tudni vélték, hogy Azra lesz a kislányuk neve, ezt Edina Instagram-oldalán cáfolta. "Nem! Mindig mondom, nem kell mindig mindent elhinni, még akkor sem, ha valaki teljes meggyőződéssel állít valamit" - íra a 24 órán át elérhető sztoriban.

"Olyan sokan kérdezitek! Nem akartuk kifejezetten elárulni a születése előtt, aminek semmi különösebb oka nem volt, de most, hogy látjuk, mennyien érdeklődtök, megosztjuk veletek hamarosan. Pont csináltatok neki valamit, amin rajta lesz a neve, szóval ahogy megérkezik a rendelésem, mutatjuk nektek" - írta még a kismama, aki nemrég vonult az oltár elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.