Így vonult oltár elé Kulcsár Edina és G.w.M: videón a nagy nap legszebb pillanata

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
esküvő videó G.w.M Kulcsár Edina Varga Edina Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik az egykori szépségkirálynő és rapper kedvesének első közös kislánya, aki édesanyja hasában jelen lehetett szülei nagy napján, amikor a fiatal pár örök hűséget fogadott egymásnak.

Kulcsár Edina és Varga Márk február 25-én állt oltár elé, az esküvőre pedig a nyilvánosság kizárása mellett, szűk családi körben került sor. A nagy napról az első fotót G.w.M tette közzé, ám nemcsak a meghitt pillanat miatt marad emlékezetes a poszt, ugyanis a rapper a kommentek között szállt bele exébe és két gyermekének anyjába, Nagy Melanie-ba.

Az esküvőről most felkerült az Instagramra egy videó is, melyet a boldog kismama tett közzé, aki azóta már felvette párja nevét. Edina hófehér, csipkés menyasszonyi ruhában, Márk pedig mustárszínű öltönyben mondta ki a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt.

Az esküvőről készült videót Edina Instagram-oldalán, ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.