Így áll most Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügye: megszólalt mindkét fél

Forrás: TV2 -
vita Mischinger Péter Farm VIP Szorcsik Viki feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki és Mischinger Péter között a Farm VIP forgatásán mérgesedett el a viszony. Mischinger feljelentette a színésznőt a becsületsértésért. Így áll most az ügyük.

Szorcsik Viki nem kért bocsánatot Mischinger Pétertől, amiért agresszív embernek nevezte. A volt exatlonos azt mondta a Blikknek, hogy az ügy polgári perré nőtte ki magát:
„Nemrég kaptam egy hivatalos papírt, amelyben arról tájékoztattak, hogy a hatóságok a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz továbbították az ügyet a magánvádas eljárás lefolytatása céljából. Az ügy tehát polgári perré nőtte ki magát."

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2

Szorcsik Viki az RTL Reggeliben azt mondta, ő nem kapott még hivatalos dokumentumot. Hangsúlyozta, hogy tartja magát ahhoz, amit a műsorban mondott, vállalja a felelősséget a szavaiért, és továbbra is tart az agresszív személyektől. Úgy gondolja, aki vállalja a szereplést egy olyan műsorban, mint a Farm VIP, annak tisztában kell lennie azzal is, hogy a megítélése negatív is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.