Szorcsik Viki sok nézőnek okozott meglepetést a Farm VIP műsorában mutatott viselkedésével, hiszen egymást érik a konfliktusai.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Szorcsik Viki és Smaltig Dalma a műsor elején még Nyertes Zsuzsa életét keserítették meg botrányos viselkedésükkel, most viszont a színésznő Mischinger Péterrel viselkedett vállalhatatlanul.

A hétfői adásban egy játék során Mischinger Péter emelt hangon ráripakodott Szorcsik Vikire, hogy ne kergesse szét az összeterelt kecskéket, amire a színésznő olyan stílusban válaszolt, hogy csak a "retek" szót lehetett érteni belőle, mivel az utána következő mondatokat egyenesen ki kellett sípolni.

Ezután Péter Mikivel is feszültebben kommunikált, de a színésznő a "Miki" helyett "Vikit" értett, így hazugnak nevezte Pétert, majd tovább fröcsögött, és képtelen volt elfogadni, hogy Péter nem neki címezte a szavait. 

"Te ne beszéljél így velem!" - kezdte a színésznő, majd ismét hosszas sípolás következett az adásban, ezután pedig agresszíven felé hajította a kezében lévő, tereléshez használt husángot. Bár végül csak magát ütötte meg vele, a szándék megkérdőjelezhetetlen volt.

Szorcsik Viki végül egy közös gyűlés alkalmával mondta el saját álláspontját, és kijelentette, hogy nem beszélünk úgy senkivel, ahogy Péter beszélt vele. 

Bár a visszajátszásból egyértelmű volt, hogy nem Péter, hanem Viki viselkedett úgy, ahogy az ember a kutyájával sem tenné, azonban a saját reakcióját úgy értékelte, hogy szerinte bárki ezt tette volna, sőt, azt is mondta, hogy "Valaki nekiment volna nagykéssel...".