Mischinger Péter nyilvános bocsánatkérést követel Szorcsik Vikitől: akár perre is viszi az ügyet

Forrás:TV2 -
nyilvános bocsánatkérés Mischinger Péter Szorcsik Viki botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mischinger Péter alapos átgondolás és az ügyvédjével való egyeztetés után úgy érezte, muszáj beleállnia a Szorcsik Vikivel történt konfliktusba, és felszólítani a színésznőt, hogy nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot. Kéri, hogy ismerje be, hogy hazudott, amikor őt erőszakos és félelemkeltő magatartással vádolta meg.

Az egykori exatlonos tanár, harcos, emellett egy olyan cég középvezetője, ami hitvallásának tekinti, hogy elhatárolódjon mindennemű erőszaktól. Szorcsik Viki vádjai így komoly veszélybe sodorták Mischinger Péter karrierjét.

Épp ezért Péter eljuttatta a Bors szerkesztőségébe nyílt levelét, amelyet a közösségi oldalán teljes terjedelmében is el lehet olvasni.

"Vikivel mind a ketten temperamentumosok vagyunk, ezt ki-ki a maga módján próbálja kezelni. A kiesésem előtt két nappal, kimerültségünkben kétszer is összeszólalkoztunk. A távolságnak és az indulatoknak köszönhetően mind a kétszer félre lett értve a "kiabálásom" és a mondandóm.

Lehetne rugózni a hosszan kisípolt reakciókon, a használt nyelvezeten, de azt gondolom, ezt a vonalat könnyebb elengedni.

Ugyanakkor a színtiszta hazugságokat és ami velük járt, már nehezebb. Nem kaptam lehetőséget megbeszélni a problémát így Viki "szabadon" hergelhette ellenem a csapattársaimat. Viki szisztematikusan, módszeres hazugságokkal sokakat ellenem fordított, aminek eredményeképp a becsületemet megtépázta és kiestem a játékból" – írja Mischinger Péter a levelében, amelyben arra is kitér, hogy milyen következményekkel számolhat, ha Szorcsik Viki nem ismeri be, hogy hazudott.

"Viki a megélhetésemet kockáztatta a hazugságaival. Ha félni kell attól, hogy "beleállítom a vasvillát a hátába", akkor a gladiátor bemutatóknak is búcsút mondhatok. Ugyanis ott ténylegesen egymás életével játszunk, és senki nem szavatolhatná az ellenfeleim és egyben barátaim testi épségét" – fogalmazott Péter.

"Elvárom, hogy Viki nyilvánosan bocsánatot kérjen és tisztázza az engem ért valótlan vádakat. Ha ezt megteszi, nem indítok rágalmazási pert és nem fogom feljelenteni"

Viki egyébként pár nappal ezelőtt már reagált a történtekre, akkor arról beszélt, hogy voltak, akik nála sokkal rosszabbul viselkedtek, és szerinte nem érdemli meg azt a gyűlöletcunamit, amit az internet népétől kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.