"A gonoszkodó prolikat nem bírom" - A VV11 győztese, Kriszti nehezen bírja a negatív kommentelőket

Forrás: RTL -
valóvilág VV11 ValóVilág11 VV Kriszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kriszti még nem tanulta meg, hogy kezelje a negatív hozzászólásokat és a rosszindulatú embereket.

A VV győztes elmondta, hogy nagyon furcsa még számára a kinti lét, és még nem igazán sikerült feldolgoznia, hogy megnyerte a 36 milliós fődíjat. Kriszti Pácz Vikinek mesélt arról, hogy sikerült-e rendeznie a kapcsolatát Melinával, mit tervez a jövőben, és a negatív hozzászólókról is beszélt.

„Van, hogy random eszembe jutnak, és így elgondolkozom, hogy biztos nekem kellett volna nyernem? Hogy nem lett volna jobb, ha nem én nyerem, és akkor nem lesz az emberekben ez az elégedetlenség? Kételkedem sokszor magamban, tudod, hogy nem én akartam, ne engem szidjatok, mert én nyertem, nem tudok ezzel mit csinálni. Meg nyilván a gonoszkodó prolikat nem bírom, akik úgy bántanak, hogy szutyok, meg satöbbi. Azokat abszolút nem"

– mesélte a valóságshow sztár.

VV Kriszti Forrás: RTL

Kriszti arról is beszélt, hogy a műsor után megismerkedett valakivel, akivel moziban is volt, és bár egyelőre nem szeretné felfedni a kilétét, nagyon jól érzi magát a férfi társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.