személyiség orr reventil2023 reventil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemek, az ajkak és az orr formájából is úgy lehet olvasni, mint a tenyér vonalaiból, sokat elárulnak a személyiségről. A brit Northumbria Egyetem tudósai ezt meg is erősítették: a testünket formáló gének és hormonok a jellemvonásainkért is felelősek. Legyen fitos, horgas vagy nagy az orr, most megtudhatod, milyen személyiségről árulkodnak!

1. Fitos orr


Mindenki fitos orra vágyik, mert kis mérete, finom íve és az enyhén felfelé mutató orrhegy nagyon arányossá teszi ezt a testrészt. A pisze orrú emberek nagyon érzékenyek, családcentrikusak és nagylelkűek.

2. Egyenes orr


Ha normál méretű az orrod, és teljesen egyenes, nincs rajta egy apró pukli sem, akkor erős akarattal rendelkezel, könnyedén eléred a céljaidat. Temperamentumos vagy, és ha valaki elrontja a kedvedet, gondoskodsz róla, hogy a körülötted lévők ezt észre is vegyék.

Forrás: Shutterstock./Roman Samborskyi

3. Nagy orr


Ha nagy, egyenes orrod van, mindig a tökéletességre törekszel. Ennek azonban rengeteg túlóra a következménye, saját magad legnagyobb kritikusa vagy. Ambícióid ellenére nagyon barátságos vagy a kollégáiddal, a barátaid is nagyon szeretnek, és a modorod kifogástalan.

4. Puklis orr


A puklis orr szenvedélyes és kreatív személyiségről árulkodik. Ha a szaglószerved egy kicsit nagyobb is az átlagnál, akkor perfekcionista vagy, aki szereti irányítani a saját életét.

5. Ha az orr hegye kampós


Ha az orrod hosszú, és a vége kicsit kampós, az arra utal, hogy igen jól bánsz a pénzzel. Nagyon körültekintő és lelkiismeretes vagy a magánéletben és a munkában is.

6. Ha bemélyedés van az orrod hegyén


Azok az emberek, akiknek az orra hegyén egy kis horpadás van, nagyon melegszívűek és nyitott személyiségek. Szeretnek emberek között lenni, ám óvatlanok, ezért könnyen kihasználják őket.

7. Hegyes orr


Ha az orrod hegyes és a vége kissé szögletes, akkor nagyon érdeklődő és szórakoztató személyiség vagy. Kínában létezik az arcolvasás tudománya, a tanok szerint pedig a hegyes orrvég szenvedélyt, örömöt és sok izgalmat jelent.

A cikk megjelenését a Phytotec Hungária támogatta.

Hirdetés

A Reventil rhinitis orrspray patikában kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.