Ez áll Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth válásának hátterében

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Presley Ann -
Jim Toth házasság válás Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon néhány nappal ezelőtt közösségi oldalán jelentette be, hogy 12 év után külön utakon folytatják tovább az életüket magyar származású férjével, Jim Toth-tal.

A népszerű színésznő és magyar származású férje 2011-ben fogadtak örök hűséget egymásnak. Kapcsolatuk során egy közös gyermekük született, a most 10 éves Tennessee James.

A házasságuk kívülről nagyon idillinek tűnt, ám kiderült, hogy az elmúlt éveket már nem a meghittség és a romantika jellemezte.

Ez áll Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth válásának hátterében Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Presley Ann

"Semmi nagy botrány vagy dráma nem történt közöttük, mindössze annyi, hogy szép lassan pusztán szülőpárrá kezdtek válni és egyszerűen elmúltak a romantikus érzelmeik egymás felé"

– mesélte egy bennfentes, majd hozzátette:

"Reese egy idő után már csak azt érezte a férje iránt, hogy Jim egy szolid, megbízható, stabil férfi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.