Nicolas Cage-t nem egyszer felpofozták már rajongói - a színész szerint ez a munkájával jár

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
pofon Nicolas Cage jelenet rajongó Cher színész munka repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cage sokat utazik, így gyakran fordul meg repülőtereken, ahol rendszeresen odamennek hozzá a rajongói. Egyszer-egyszer meg is pofozzák, de a színész emiatt nem haragszik senkire, tudja az okát. 

Legújabb, 2023-as filmjében, a Renfieldben Drakula grófot alakítja a színész, mellyel kapcsolatos sajtókörútján mesélt a szokásos incidensről, ami rendszerint éri őt. Nem véletlenül.

Nicolas Cage Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Holdkórosok című film cselekményében Loretta Castorini (Cher), egy özvegy, aki beleszeret vőlegénye testvérébe, Ronny Cammareribe (Nicolas Cage). De miután együtt alszanak, bűntudatot érez, amiért elárulta a vőlegényét, és Ronny ekkor közli Lorettával, hogy belé szeretett. Chertől kap két hatalmas fülest "Snap out of it!" felkiáltással, ami nagyjából olyasmit jelent ebben a kontextusban, hogy "Akkor szeress ki!" vagyis fejezd be, hagyd ezt abba stb.

A színész elmesélte, hogy a rajonói imádják ezt a jelenetet és gyakran felidézték neki, amikor reptereken összefutott velük, néhányan ilyenor meg is pofozták, de ő ezt a munka részének tekinti.

"Azt hiszem, azt remélik, hogy ezek utáb beveszem őket valamelyik filmembe. Ki tudja?" - nyilatkozta Cage az Entertainmnet Tonight című lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.