Angyalok figyelmeztették a férfit testvére halálára

Forrás: Shutterstock -
túlvilág angyalok látomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 éves David Hanzel állítása szerint egy halálközeli élmény során járt a túlvilágon. Azt mondta, „angyalok" közölték vele, hogy kutyája és testvére meg fognak halni – ez néhány hónappal később valóban bekövetkezett.

Hanzel 2015 szeptemberében súlyos tüdőgyulladást és szepszist kapott: épp hogy túlélte a betegséget. A férfi a Daily Starnak adott interjújában elmesélte, hogy már négyéves kora óta látja és hallja a halottakat, és bár többször költöztek gyermekkorában, a szellemek mindig vele maradtak.

Forrás: Shutterstock

Hanzel 2015-ös halálközeli élménye során, amikor kómában volt, állítása szerint angyalokkal találkozott. Miután a szíve leállt, David nem is tudta, hogy meghalt: úgy érezte, hogy egy gyönyörű arany-fehér fényben lebeg és látta, hogy túlvilági lények jönnek felé. Az angyalok azt mondták neki, hogy vissza kell térnie a Földre, viszont idősebb testvére és kutyája hamarosan meghalnak.

Miután az angyalok által megjósolt tragédiák hónapokon belül valóban bekövetkeztek, David úgy érezte, hogy az események nem voltak képzelgés szüleményei. A megrendült és elkeseredett férfi megkérdezte a túlvilági lényektől, hogy miért kellett előre megtudnia a megrázó híreket, és állítása szerint ők azt válaszolták: „Bizonyítékra volt szükséged." Nyilván azt illetően, hogy a túlvilág létezik.

David azt mondja, hogy az összes betegsége – köztük a magas vérnyomás, a szorongás és a kómából eredő feltételezett agykárosodás – halálközeli élménye után megszűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.