Kibékült a házaspár? Törökországban romantikázik Király Viktor és felesége

https://www.instagram.com/kiralyviktor/ -
házasság válság utazás Virág Anita Király Viktor felesége Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága hullámvölgybe jutott. Úgy tűnik, mindketten arra törekszenek, hogy családjuk egyben maradjon, ezt bizonyítja az is, hogy éppen közösen töltik az időt Törökországban. 

Február közepén röppent fel a pletyka arról, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága válságba került. A pár sokáig nem nyilatkozott helyzetükről, de az ismerőseik megtették helyettük.

"Nincsenek könnyű helyzetben, de van még remény. Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben, tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket" - mondta korábban az illető.

Úgy tűnik, mindketten arra törekszenek, hogy egyben tartsák a családot és megmentsék a kapcsolatukat. Ezt bizonyítja az is, hogy éppen közösen romantikáznak Törökországban.

Az énekes Insta-sztorijában mutatta meg, hogyan vízipipáznak összebújva egy török vendéglátóhelyen - szúrta ki a Bors.

Kibékült a házaspár? Törökországban romantikázik Király Viktor és felesége Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.