Újabb magyar sztárpár kapcsolata juthatott válságba: "Nem szeretnénk erről nyilatkozni"

Forrás: Virág Anita/Instagram -
válás Király-Virág Anita pletyka szakítás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég bombaként robbant a hír, hogy szakított egymással Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Akárcsak tavaly év elején, idén is válások sorozatával kezdődhet az esztendő, a netes közösségek ugyanis most egy emberként aggódnak Király Viktorért és feleségéért.

Manapság ha egy pár kiköveti egymást Instagramon vagy törlik a közös képeket, ez egyfajta egyezményes jele a szakításnak. Ez még nem következett be Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita esetében, ám a követőiket aggasztja, hogy megritkultak a közös posztok és a pár külön-külön jelentkezik be mostanában.

"Szerintetek még együtt vannak? Abszolút nincsenek közös tartalmak. Igaz, a régebbi közös képeket nem törölték. Azért eddig többet posztoltak közös fotókat" – idézi a Bors az egyik kommentelőt.

Király Viktor és Király-Virág Anita Forrás: Virág Anita/Instagram

Egy másik hozzászóló biztató jelnek veszi, hogy az énekesen még ott a jegygyűrűje: "Viktor viseli a gyűrűt. Sajnálnám, ha szétmentek volna. Anitával egy középsuliba jártunk, aranyos, kedves lány."

Újabb árulkodó jelnek tekintik sokan, hogy Valentin-napon sem posztoltak közös képet, sőt Viktor felesége önmagáról tett közzé egy fotót és a Bors szerint nem is annyira férjének, mintsem követőinek kívánt sok boldogságot. A lap megkereste Anitát, aki röviden és tömören válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.