Judy élete mélypontjáról vallott: "Azt éreztem, belül rohadok.."

tv2 -
pszichológus Judy terápia epigenetika mélypont családállítás mentális problémák énekesnő segítség
Élete legmélyeb gödréből próbál kimászni Judy, aki évek óta nem találja helyét az életben. Az énekesnő szakember segítségét is igénybe veszi és azt mondja, a végsőkig küzdeni fog.  

Egy éve hetente többször jár pszichológushoz Judy, aki, mielőtt rátalált a neki megfelelő segítségre, rengeteg terápiát kipróbált már.

Judy tv2

"Voltam meditálni, jógázni, jósoltatni, kineziológusnál, sőt, jó pár pszichológust is kipróbáltam, de egyik sem segített. Aztán rátaláltam Ámon Angélára és a családállítás módszerére. Sokáig nem akartam elmenni, hiszen ez egy csoportos foglalkozás, és féltem, hogy az ismertségem miatt hogyan viszonyulnak majd hozzám a többiek. A módszer viszont bevált, az első alkalommal már olyan sérelmek szakadtak fel bennem, hogy hangosan zokogtam" - mesélte el az énekesnő a Blikknek, hozzátéve, örül, hogy a lányának már nem kell majd megküzdenie ezekkel a generációs problémákkal, melyekkel ő harcolt.

Sokat javult az állapota, rengeteget fejlődött, jó úton halad, de még messze van az út vége.

"Haladok az úton, most már például elhiszem, ha valaki azt mondja rám, hogy szép vagyok. Amikor elkezdtem járni, azt éreztem, belül rohadok... Romokban hevertem, nem tartottam magam jó anyának, előadónak, feleségnek. Mostanra nagyon sokat fejlődtem" - vallotta a lapnak a Groovehouse énekesnője, aki úgy gondolja, ha lelkileg topon lett volna, egész biztos, hogy a Sztárban sztár című műsorban is tovább bent tudott volna maradni.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.