Sztárban sztár: Ezek a versenyzők jutottak be a döntőbe

TV2 Sztárban sztár kieső Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este a Sztárban sztár kilencedik évadában elődöntőjében öten versenyeztek a döntős helyért. A műsor végén Trap kapitány búcsúzott, Valkusz Milán sírva vette tudomásul, hogy továbbjutott. 

A tegnap esti műsor végén Schoblocher Barbara, Trap kapitány és Valkusz Milán került a veszélyzónába, közülük a zsűri Schoblocher Barbarát juttatta a döntőbe.

A nézői szavazatok alapján pedig Valkusz Milán jutott még be a 9. évad Fináléjába, így Trap kapitány, azaz Molnár Tibi számára ért véget a Sztárban Sztár.

Valkusz Milán az eredmény hallatán elsírta magát, mivel nem érezte jogosnak, hogy Molnár Tibi helyett ő jutott tovább. Át akarta adni a helyét az énekesnek.

"Kérdezhetek valamit? Nem lehet a Tibinek átadni a helyet? Van ilyen opció?"

– kérdezte Valkusz Milán.

"Nincs. Ez nem így van. A nézők döntöttek. Ha váltanánk, akkor az olyan lenne, mintha azt mondanánk, hogy nem számít a nézői szavazat. De számít! A nézők most így döntöttek"

- válaszolt Tilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.