Felbontotta eljegyzését a világ egyik leghíresebb milliárdosa

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Drew Angerer -
eljegyzés Rupert Murdoch szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rupert Murdoch, a milliárdos médiamágnás meglepő módon felbontotta eljegyzését 26 évvel fiatalabb barátnőjével, Ann Lesley Smith-szel. Erre mindössze két héttel azután került sor, hogy a pár bejelentette a nagy hírt.

A 92 éves Murdoch és a 66 éves Smith 2022 szeptemberében találkoztak egy kaliforniai rendezvényen, és idén Szent Patrik napján jegyezték el egymást.

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Drew Angerer

Murdoch a New York Postnak nyilatkozva korábban azt mondta: „Rettegtem attól, hogy szerelmes leszek, de tudtam, hogy ez lesz az utolsó. Boldog vagyok." Hozzátette: „Ez a kapcsolat mindkettőnk számára Isten ajándéka". A pár a nyár végén tervezte az esküvőt Kaliforniában, ám most a Vanity Fair információi szerint a ceremóniát váratlanul lemondták.

A médiamágnáshoz közel álló források szerint Murdoch megrémült leendő felesége vallási nézeteitől, és ez vezetett az eljegyzés meghiúsulásához – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.