Szabó Zsófi életmódot vált: úgy döntött, leteszi a poharat

szesz Szabó Zsófi kihívás alkohol alkoholmentes április fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Dóra közösségi média-posztja inspirálta a műsorvezetőt. Az ott felsorolt életmódváltó tippek közül választotta ki az alkoholmentes életet, s megfogadta, hogy áprilisban egyáltalán nem fogyaszt alkoholos italokat.

Zsófi mindezt az RTL Reggeli című műsorában jelentette be. Több tipp közül lehetett választani, a finomított pékáruk, cukros üdítők elhagyása, a napi 10 pohár víz elfogyasztása, az édességek kizárása és a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztás mellett szerepel az alkoholmentes élet is. Zsófi ez utóbbit választotta.

Műsorvezetőtársa, Peller Anna gratulált a döntéséhez, és elárulta, hogy neki a péksütemények elhgyása lenne az igazi kihívás.

"Aki IR-es, meg aki érintett, az kívánja ezeket a finomított pékárukat. Nagyon nehéz" - reagált Zsófi, aki szerint bármibe meg lehet kapaszkodni, a legkisebb változásba is, ami egy egészségesebb élet felé vezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.