Szabó Zsófit azzal vádolták, hogy cukorbetegeknek szánt gyógyszerrel fogyott le

Forrás: instagram/szabozsofi -
diéta Szabó Zsófi fogyás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fény derült a hazai celebek, influenszerek, színésznők fogyásának titkára. Az ismert emberek közül többen nem diétával és edzéssel érik el a kívánt súlyt, hanem méregdrága, vényköteles szereket használnak, amelyek valójában a cukorbetegség kordában tartására készültek. Szabó Zsófi most elmondta, hogy őt is megvádolták ezzel. 

"Képzeljétek el, voltam a kisfiammal az óriáskeréken, és leszólított egy ismeretlen hölgy, hogy én is ezzel fogytam-e le. Annyira rosszul esett a kérdés... Ne haragudj, több mint háromezer kilométert futottam az elmúlt évek alatt..." - nyilatkozta Zsófi az RTL Reggelijében, miközben Tatár Csilla meghívott vendégként mondta el a véleményét az új trendről.

Forrás: instagram/szabozsofi

Balázsék reggeli műsorában egy obezitológus is megszólalt és elmondta, mire számíthat az az orvos, aki indokolatanul írja fel ezeket a szereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.