Táncoló szerb hölgy videója tartja rettegésben a TikTok felhasználóit

szerb videó Tiktok tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtélyes néptáncosnő videója kapott hatalmas figyelmet a TikTokon. A felvételen az látható, hogy egy vélhetően népviseletben lévő nő az éjszaka közepén egyedül néptáncol az utcán.

Az eredeti felvételt a feltöltés óta közel 85 millió alkalommal játszották le – mindehhez több mint 7 millió lájkot és közel 170 ezer kommentet is generált. A videón egy népviseletbe öltözött nő látható, aki az éjszaka közepén egyedül táncol az utcán.

"Ez a hölgy igazi? Mert ha ő igen, én soha többé nem alszom, haver", „Ez pokolian ijesztő", „És a rendőrség nem tesz semmit?"

– írta az egyik kommentelő.

Kiderült, hogy a rejtélyes nőt megörökítő videó Szerbia fővárosában, Belgrádban – egészen pontosan annak keleti felén, Zvezdara városrészben - írja egy szerb portál.

A helyiek szerint a táncosnő azért is különösen veszélyes, mert kést is szokott magánál tartani, és rendszeresen fenyegeti a járókelőket.

@aatec13 be careful guys #serbia#dancingladyserbia#horror#zvezdara♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.