Csősz Bogi nyitott egy új kapcsolatra - azt is elárulta, milyen férfira vágyik és milyenre nem

https://www.instagram.com/boglarkacsosz/ -
párkapcsolat válás elvárások Csősz Boglárka kapcsolat Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve vált el török férjétől Csősz Boglárka, akinek 14 együtt töltött év után magára kellett találnia. Mostanra talán sikerült feldolgoznia a történteket, és egy új kapcsolattól sem zárkózik el az üzletasszony. Feltéve, hogy találkozik azzal a férfival, aki megfelel az elvárásainak. 

20 évvel ezelőtt az Apám beájulna című filmben tűnt fel Csősz Bogi, majd két évtizeddel később, március elején ismét magyar filmvásznon láthatja őt a közönség, a 129 című sci-fiben. Bár rajongói szívesen összeboronálták volna filmbéli partnerével, Mészáros Andrással, ők ketten nem alkotnak egy párt: a bemutatóra édesanyja kísérte el a színésznőt.

Csősz Bogi https://www.instagram.com/boglarkacsosz/

Komoly kapcsolatról, noha Bogi mostanra saját bevallása szerint nyitott az ismerkedésre, azóta sem lehet hallani. Ám a Nők Lapjának kifejtette, milyen férfira, párkapcsolatra vágyik igazán:

"Egy erős nőnek nem könnyű tartós kapcsolatot létesíteni, ideje lenne a férfiaknak nem megijedni és egyenrangú félként kezelni a nőket! Nem lehet visszaszuszakolni konyhákba, befőttesüvegekbe erővel nőket, vagy csendes cselédszerepbe kényszeríteni. Mindegy, hogy olyan nőkről beszélünk, akik karriert, mindegy, hogy családot, mindegy, hogy a kettőt együtt szeretnék, a kölcsönös tisztelet és a másik támogatása alapvetés. Ilyen típusú kapcsolatra nyitott vagyok, a felszínes, leuraló, unintelligens emberi viszonyokra semmilyen téren nem" - mondta el a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.