"Ő végre hozzád való" - Csősz Bogi ennek a magyar színésznek az oldalán tűnt fel

129 (film) Csősz Boglárka Mészáros András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen Mészáros András színésszel látható. A közös kép láttán Bogi rajongói egyből arra a következtetésre jutottak, hogy a páros egy párt alkot.

Csősz Bogi visszatért a hazai mozikba, az Apám beájulna után egy magyar sci-fiben lesz látható a színésznő. A 129 cimű moziban számos neves magyar színész játszik, a főbb szerepeket Kálloy-Molnár Péter, Pikali Gerda, Dér Zsolt, Mészáros András, Elek Ferenc, Mayer Szonja, Molnár Piroska, Csősz Boglárka, Csuja Imre, és Törőcsik Franciska alakítják.

Csősz Boglárka Mészáros Andrással fotózkodott Forrás: Csősz Boglárka/Instagram

Bogi a film premierjéről a közösségi oldalára is töltött fel fotókat, ezeken a képeken Mészáros András oldalán látható. "Ő végre hozzád való" - írta az egyik kommentelő. "Csodás hír Bogi, jól álltok egymásnak" - szólt egy másik hozzászólás. Valójában azonban Bogi és András nem alkotnak egy párt, kizárólag a filmvásznon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.