Elterelésre küldték a népszerű drogos énekesnőt

drog énekesnő elterelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztették a büntetőeljárást az ismert hazai énekesnő ellen, aki együttműködött a rendőrséggel és feladta dílereit, illetve vállalta az elterelést is.

A Blikk cikke szerint a drogfogyasztás és súlyos sérülések miatt kórházba került énekesnő ellen rendőrségi eljárás indult, az otthonát pedig drogkereső kutyákkal kutatták át. Az előadó együttműködő volt: vallomást tett dílereiről és vállalta az elterelést.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az elterelési program minimum fél évet vesz igénybe, amelynek során az énekesnőnek rendszeresen találkoznia kell egy addiktológussal, és részt kell vennie egyéni és csoportos terápiában. Ha a híresség sikeresen teljesíti a programot, a büntetőeljárást megszüntetik. Ellenkező esetben, ha csak egy alkalmat is kihagy, folytatódik az eljárás.

Az énekesnő egyik ismerőse szerint reméli, hogy a kezelés valódi segítséget nyújt számára, és nem csak a büntetés elkerülése miatt választotta ezt az utat. Dr. Galgóczi Zoltán ügyvéd elmagyarázta, hogy a terápiát egy kijelölt addiktológus vagy szakreferens végzi, és általában heti rendszerességgel beszélgetnek a pácienssel egy-egy órán át.

Az egykori sportoló, Dietz Guszti, aki maga is küzdött drogfüggőséggel, elmondta, hogy az elterelési programon ő is részt vett. Rendszeresen találkozott a felügyelőjével, pszichológusokkal és pszichiáterekkel, valamint szakorvosi segítséget és gyógyszereket kapott a tünetek enyhítésére. Az énekesnő esetében remélhetőleg hasonló eredményeket érhetnek el, és sikerül legyőznie a drogfüggőségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.