Gyenesei Leila műsorvezetőként tér vissza a képernyőre

Instagram -
Gyenesei Leila MAX4 Galileo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 17-től minden hétköznap 20 órakor lesz látható a MAX4 csatornán magyarosított verzióban a legendás német riportműsor, a Galileo.

A műsor célja, hogy politikamentes, celebmentes, könnyed, színes és elgondolkodtató programot kínáljon a közönségnek. A Galileo ötvözi a szórakoztatást és az ismeretterjesztést, bemutatva varázslatos utazásokat, emberi történeteket, természeti csodákat és mindennapi életben használható praktikus információkat.

Gyenesei Leila Instagram

A napi egyórás műsorban átlagosan 4-6 színes riportot láthatnak a nézők a világ minden tájáról. A műsorvezető, Gyenesei Leila szerint a Galileo bemutatott történetei a mindennapokról szólnak és hasznosak, elgondolkodtatóak. Példaként említette a jég alatt vadászó eszkimócsaládok történetét, valamint egy riportot, amely a nők és a férfiak fájdalomküszöbét hasonlítja össze. Leila izgatottan várja az új kihívásokat, hiszen eddig sportriporterként és hírolvasóként ismerték a Network4 nézői – írja az nlc.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.