Most már hivatalos: nem alkot többé egy párt Gyenesei Leila és Monoki Lehel

Gyenesei Leila Monoki Lehel szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban több árulkodó jel is arra utalt, hogy véget ért Gyenesei Leila és Monoki Lehel kapcsolata. A világ- és Európa-bajnok öttusázó közösségi oldalán tett bejelentést és véget vetett a találgatásoknak.

"Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része." Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után.

A porszemektől a szemünkben azonban az élet még csodálatos, a tapasztalatok tanulságok. Az erőmet és az energiámat pedig más dolgok irányába vihetem, amelyektől az elmém és a lelkem is gazdagodik. Egy független, erős nő és édesanya vagyok, aki minden nehézségért (is) hálás az életében, mert tudom, hogy tanulni és fejlődni lehet ezek által is. Az élsport is hosszú évtizedeken keresztül erre tanított"

- olvasható Gyenesei Leila közösségi oldalán, utalva arra, hogy nem alkot többé egy párt Monoki Lehellel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.